Apartament cu 2 camere in zona Inel 2, loc de parcare

Constanta, Inel II
73.000€
Camere
2
Suprafata utila
45 mp
Suprafata construita
50 mp
Etaj
Etaj 1
Bai
1
  • ID:P2692
  • Nr. camere:2
  • S. utila:45.00 mp
  • S. construita:50.00 mp
  • Comp.:Semidecomandat
  • Etaj:Etaj 1
  • Nr. bai:1
  • Nr. balcoane:1
  • Regim inaltime:D+P+4
Vă prezint un apartament de vânzare în zona Inel 2, o proprietate semidecomandată, cu un loc de parcare inclus. Apartamentul este complet mobilat și a fost recent renovat, oferind o atmosferă proaspătă și plăcută.

Cu o suprafață generoasă de 42mp utili, apartamentul dispune de o configurație practică, cu o cameră de zi spațioasă, dormitoar confortabil, o bucătărie utilată și o baie modernă. Intrarea în apartament te întâmpină printr-un hol luminos și primitor, iar finisajele și mobilierul de calitate contribuie la crearea unei atmosfere elegante și confortabile.

Cameră de zi reprezintă inima apartamentului, oferind un spațiu generos pentru relaxare și socializare.
Dormitoarul este amenajat într-un stil plăcut și oferă spații de odihnă confortabile si beneficiază de iluminare naturală și este amenajat cu atenție pentru a asigura un somn odihnitor.

Bucătăria este complet mobilata. Dispune de dulapuri de depozitare, blat de lucru și aparate electrocasnice moderne, precum aragaz, cuptor, frigider. Există, de asemenea, suficient spațiu pentru a lua masa si pentru a te bucura de mese în familie sau cu prietenii.

Baia a fost renovată recent și este echipată cu o cabină de duș modernă, chiuvetă, toaletă și dulapuri pentru depozitare. Finisajele elegante și materialele de calitate contribuie la crearea unei atmosfere plăcute și relaxante în baie.

Apartamentul beneficiază și de un loc de parcare privat, care este un avantaj considerabil.

În concluzie, acest apartament de vânzare în zona Inel 2 este o proprietate atrăgătoare, complet mobilată, recent renovată și gata de a fi locuită. Cu camere spațioase, mobilier modern și o locație convenabilă, acesta reprezintă o oportunitate excelentă pentru cei care caută un apartament confortabil și bine amenajat într-un cartier plin de facilități.
Programeaza acum o vizionare!
0726011267
Citeste mai mult
Curent
Apa
Canalizare
Curent trifazic
Termoficare
Izolatie Exterior
Vopsea lavabila
Parchet
Gresie
Usa intrare Metal
Usa interior PVC
Bucatarie Mobilata
Apometre
Contor caldura
Complet mobilat
Andreea-Bianca Zaharia
0726011267
Esti interesat de aceasta proprietate ?