Despre noi

TOMIS TOP ESTATE
YOUR REAL ESTATE PARTNER

Vanzarea unui imobil necesita o implicare sporita si atentie la detalii atat din partea proprietarilor cat si a cumparatorilor, si necesita ajutorul unui profesionist, iar pentru asta suntem noi, echipa Tomis.

 

Cine suntem?

O echipa de tineri entuziasti, pasionati, flexibili si deschisi la noile solutii imobiliare care tinde sa se alinieze la standardele internationale, insusind si adoptand Codul Etic in domeniul imobiliar, fiind intotdeauna la curent cu noile tendinte ale pietei, astfel incat clientii care apeleaza la serviciile noastre vor fi intotdeauna multumiti de tranzactiile facute. Incercam sa ne adaptam la nevoile clientilor, tocmai de acea aveam o gama larga de servicii.

Pasiunea si dorinta de a evolua in activitatea pe care o desfasuram, ne-a facut in 2011 sa punem bazele agentiei imobiliare Tomis, agentie care urma sa fie visul implinit al fiecaruia dintre noi. In 2011 am simtit nevoia unei schimbari si astfel echipa s-a consolidat, iar fiecare dintre noi a cautat sa contribuie cu idei si conceptii exceptionale, dobandite in urma experientei avute de-a lungul anilor trecuti in asa fel incat schimbarea ce urma sa se produca sa aduca beneficii pe termen lung atat pentru noi cat si pentru toti clientii nostri. De la idee pana la materializarea ei nu a fost decat un pas, astfel incat fiecare zi petrecuta in piata alaturi de clientii si de partenerii nostri a devenit din ce in ce mai frumoasa, cu experiente noi si cunostinte asimilate si puse in practica in mod continuu. Ne-am indeplinit un vis si muncim zi de zi la el.

Tomis insemna istorie, exprima ambitia unor proiecte mari si statornicia unor realizari semnificative. Tomis este etern, rezista tuturor evenimentelor in ciuda circumstantelor nefavorabile, invatand din trecut si privind spre viitor implinim asteptarile prezente ale clientilor.

Tomis este expresia puterii si a statorniciei, care evolueaza in ritmul vietii cu certitudinea ca doar cativa oameni pot face lumea mai buna, chiar si atunci cand ceilalti cedeaza in fata obstacolelor. 

Scopul nostru e ca in final toti clientii sa fie fericiti. Informam si orientam fiecare client in vederea identificarii de oportunitati si ghidarea acestora in procesul de vanzare.

Ne dorim doar ce este mai bun pentru clientii nostri si credem ca intotdeauna se poate mai bine. Misiunea noastra e sa crestem constant valoarea serviciilor oferite ca o conditie a eficientei si o garantie a cresterii profitabilitatii, de a initia , implementa si promova etica in imobiliare, urmand scopul dezvoltarii unei societati responsabile, etice, corecte si active sub aspect profesional, social si personal. Raspundem tuturor nevoilor beneficiarilor de servicii imobiliare, asigurand realizarea tranzactiilor si succesul clientilor nostri.

Tomis abordeaza metode si instrumente de vanzare dintre cele mai diversificate si complexe, iar clientii nostrii beneficiaza de cele mai bune servicii.

Clientii nostri ne inspira sa crestem nivelul satisfactiei si sa ii sprijinim in realizarea proiectelor si ambitiilor lor.Pe tot parcursul activitatii ne propunem sa atragem atentia asupra importantei unui agent imobiliar in procesul de vanzare. ( Informarea, orientarea si educarea potentialilor clienti si dezvoltarea personala si creativitatea agentului imobiliar.)

Obiectivul nostru este cresterea si consolidarea eficientei serviciilor noastre, pentru ca ne dorim sa oferim servicii la cel mai inalt nivel .

Agentii imobiliari recunosc interesul puternic al clientilor acordat serviciilor de calitate, seriozitatii , increderii si doresc sa vina in intampinarea acestor necesitati. Vrem sa fiti informati asupra oportunitatilor pe care le puteti fructifica angajand un agent imobiliar.Noi contribuim activ la consilierea si indrumarea celor interesati.Mediul dinamic din aceasta organizatie ne dezvolta abilitatile de comunicare, negociere si vanzare.

Membrii Tomis cauta solutii eficace la problemele curente ale proprietarilor si clientilor cumparatori si nu ezita sa imbunatateasca tehnica permanent pentru a crea un mediu de vanzari mai bun pentru fiecare dintre beneficiari. Echipa Tomis nu crede numai intr-o piata mai buna, ci este convinsa ca sta in puterea noastra sa initiem schimbari acolo unde este nevoie.

Stim ca increderea este o valoare care se castiga greu, tocmai de acea tinem la ea si mai stim ca asa castigi un loc in vietile clientilor.Promovam valorile, realizam contactul clientilor nostri cu beneficiari calificati si le oferim toate informatiile necesare.

Publicul tinta sunt clientii care apreciaza munca unui agent imobiliar si descopera ca pot avea un parteneriat din care castigam impreuna. Puteti fi partenerul nostru! Va asteptam alaturi de echipa noastra de profesionisti!

Tomis Top Estate se pozitioneaza pe piata imobiliara constanteana ca o agentie imobiliara specializata in realizarea tranzactiilor imobiliare de apartamente, case/vile, terenuri si spatii comerciale in Constanta, Mamaia, Mamaia Nord si zonele limitrofe, oferind consultanta de specialitate tuturor clientilor interesati .

Tomis reprezinta un angajament fata de societate, este o promisiune a unui parteneriat de lunga durata.

Serviciile oferite au drept scop sa produca un efect pozitiv, concret si imediat in viata clientilor nostri.

In calitatea noastra de agenti imobiliari ne angajam sa protejam interesul clientilor nostri pentru a extinde posibilitatea de a se bucura de colaborarea cu noi, de a fi onorabili si onesti in toate relatiile. Noi cautam sa ne reprezentam clientii cat mai bine prin dezvoltarea in permanenta a cunostintelor si competentelor noastre. Comportamentul nostru va fi ghidat de Codul Etic al agentilor imobiliari si in conformitate cu standardele sale inalte.

Suntem o agentie implicata in vietile clientilor nostri, ne imbunatatim permanent rolul pe piata, fiind motivati de rezultatele pe care oamenii le asteapta de la un profesionist. Suntem motivati de placerea de a fi utili, incantati cand rezolvam probleme si ne bucuram alaturi de clientii nostrii cand sunt fericiti.Suntem deschisi la schimbari sociale si tehnologice, incercam sa fim mereu creativi pt a fi in permanenta conectati la ultimele noutati.Interesul nostru economic se realizeaza numai prin respectarea eticii, legii si pastrarii echilibrului contractual.

Ne-am remarcat ca fiind o echipa activa de agenti imobiliari in zona de Nord a Statiunii Mamaia si ne recomanda multitudinea de proiecte vandute cu succes si marturiile proprietarilor de imobile din aceasta zona care au colaborat cu noi pe parcursul timpului.

Le multumim si ii asiguram pe viitor de acelasi devotament si profesionalism.