OVIDIUS RESIDENCE

Ovidiu, zona Central
An predare
2023
Camere
1-3
Interval suprafate
35-100
Interval preturi
40000-120000
Vă prezentam un proiect nou, Ovidius residence, în construcție situat în inima orașului Ovidiu, cu un regim de înălțime de P+5, care oferă apartamente spațioase cu 2 și 3 camere, cu o varietate de opțiuni pentru a se potrivi nevoilor și preferințelor fiecărui client.

Unul dintre punctele forte ale acestui proiect este data de termenul de predare programat pentru luna august. Astfel, locatarii vor putea intra în apartamentele lor într-un timp relativ scurt și se vor bucura de beneficiile unei case noi și moderne.

Apartamentele se vor preda în stadiul de alb, ceea ce înseamnă că vor avea pereții finisați și podelele pregătite pentru finisare. Un aspect important este că toate apartamentele vor fi dotate cu centrală termică proprie și încălzire în pardoseală, asigurând astfel un climat confortabil și economic în timpul sezonului rece.

Pentru a asigura accesibilitatea între etaje și confortul locatarilor, blocul va dispune de un lift modern. Acesta va facilita transportul persoanelor și obiectelor grele, fiind o soluție excelentă pentru familiile cu copii, persoanele în vârstă sau cu mobilitate redusă.
Tâmplăria PVC Qfort tripan este un alt element de calitate al acestui proiect. Aceste caracteristici contribuie la un mediu locativ confortabil și la economisirea energiei.

De asemenea, locația excelentă în zona centrală a orașului Ovidiu aduce numeroase avantaje. Locuitorii vor beneficia de proximitatea magazinelor, instituțiilor publice, băncilor, restaurantelor și altor puncte de interes, asigurându-le un stil de viață comod și facilități la îndemână.

În concluzie, proiectul Ovidius Residence reprezintă o oportunitate unică pentru cei care caută o locuință modernă și confortabilă în Ovidiu.