TRL V RESIDENCE

Mamaia-Sat, zona Nord
An predare
2023
Camere
1-2
Interval suprafate
41 mp - 60 mp
Interval preturi
52.000 - 75.500
TRL V Residence este un bloc modern și elegant situat în Mamaia Nord, oferind un stil de viață luxos și confortabil într-unul dintre cele mai frumoase și căutate zone de pe litoralul Mării Negre. Acest bloc reprezintă o combinație perfectă între design contemporan, materiale de înaltă calitate și facilități deosebite.

Exteriorul blocului TRL V Residence impresionează prin linii arhitecturale rafinate și estetice, cu fațadele sale elegante și vitrate generoase, care permit luminii naturale să pătrundă în fiecare apartament. Blocul este amplasat într-un mediu liniștit și privat, oferind totodată acces rapid și facil la atracțiile și serviciile din zonă.

În interior, apartamentele din TRL V Residence sunt concepute pentru a satisface cele mai înalte standarde de confort și rafinament. Fiecare apartament beneficiază de spații generoase, cu finisaje moderne și atenție la detalii.
TRL V Residence beneficiază de o parcare subterană spațioasă și sigură, asigurându-se astfel un acces convenabil și protejat pentru locatari.
Amplasat într-o zonă privilegiată, blocul TRL V Residence oferă oportunitatea de a trăi într-un cadru elegant, la doar câțiva pași de plajă și de principalele atracții turistice și de divertisment din Mamaia Nord. Cu restaurante, cafenele, magazine și alte facilități în apropiere, locuitorii se bucură de confort și accesibilitate în fiecare zi.
TRL V Residence din Mamaia Nord este cu siguranță o alegere atrăgătoare daca esti atras de un stil de viață rafinat și confortabil într-un mediu deosebit de frumos și apreciat al litoralului românesc.