Zora Residence

Mamaia
An predare
2021
Interval suprafate
Interval preturi
78000-142.000
Zora Residence este un proiect imobiliar dezvoltat de o echipa cu experienta in constructii care isi dedica intreaga activitate dezvoltarii de concepte rezidentiale in care accentul este pus pe confortul si siguranta viitorilor beneficiari.
Pana in prezent, portofoliul echipei noastre mai include un imobil P+6E cu 54 de apartamente construit in 2008 in statiunea Eforie și un alt imobil P + 6E cu 18 apartamente construit in 2018 in Constanta, in zona Campusului Universitar. Profesionalismul cu care abordam fiecare proiect, calitatea in constructii si arhitectura modera a fiecarui imobil ne ajuta sa ramanem competitivi intr-o piata aflata in continua crestere.
Pentru proiectele imobiliare pe care le realizam cautam intotdeauna locatii care sa ofere locatarilor avantajul unei amplasari favorabile, colaboram doar cu furnizori renumiti si ne alegem echipa de constructori dintre profesonistii care impartasesc aceeasi viziune cu noi – aceea de a oferi un standard inalt de calitate si siguranta. Totul pentru ca actualii si viitorii nostri clienti sa se bucure de confort si siguranta.
Zora Residence inseamna bucuria de a trai confortabil la malul marii si reprezinta o contopire frumoasa de concepte care imbina ideea unui camin confortabil cu privilegiile unui hotel luxos. Prin toate seriviciile si facilitatile pe care le oferim, prin arhitectura spectaculoasa si prin amplasarea privilegiata, chiar langa plaja, te aducem mai aproape de stilul de viata relaxat pe care il cauti.
Array ( )

Oferte disponibile

Amplasat pe plaja - Studio cu vedere către Mare centru SPA Zora Mamaia
81.921€
Mamaia
1 1 42.00 m2
Amplasat pe plaja - Studio cu vedere către Mare centru SPA Zora Mamaia
Apartament 2 camere în prima linie la Mare facilități de 5* Zora Mamaia Nord
150.516€ + TVA
Mamaia
2 1 71.00 m2
Apartament 2 camere în prima linie la Mare facilități de 5* Zora Mamaia Nord