Comision 0! Spatiu comercial, aproape de plaja Saturn Olimp, vad pietonal intens

Saturn, Central
130.000€
Camere
3
Suprafata utila
70 mp
Suprafata construita
100 mp
  • ID:P2893
  • Nr. camere:3
  • S. utila:70.00 mp
  • S. construita:100.00 mp
  • Comp.:Flexibil
  • Nr. bai:1
  • Regim inaltime:P+1
NOU pe piata!
Comision 0! Spatiu comercial, aproape de plaja Saturn Olimp, vad pietonal intens

Aveți o oportunitate unică de a achiziționa un spațiu comercial de vânzare într-o locație excelentă în Saturn -Olimp, stațiunea de pe litoralul Mării Negre.
Acesta este situat în imediata apropiere a celebrului Hotel Siret și beneficiază de o poziție strategică chiar lângă plajă.

Spațiul comercial are o suprafață generoasă de 100 de metri pătrați construiti, din care 70 mp reprezinta suprafata utila, are posibilitatea amenajarii unei terase de aprox 50 mp, oferind suficient spațiu pentru a vă desfășura activitatea comercială cu confort și eficiență.
Este complet mobilat, ceea ce înseamnă că aveți posibilitatea să începeți imediat activitatea fără a investi în mobilier suplimentar.

Designul spațiului este conceput pentru a oferi o atmosferă primitoare și atrăgătoare clienților. Dispune de o zonă de recepție spațioasă, perfectă pentru a primi clienții și pentru a oferi informații despre produsele sau serviciile dvs. În plus, există și mai multe spații de depozitare și birouri separate, care vă pot fi utile pentru gestionarea eficientă a stocului și administrarea afacerii.

Având în vedere amplasarea lângă Hotel Siret și plajă, spațiul beneficiază de un trafic ridicat de turiști și vizitatori, oferind oportunități excelente pentru dezvoltarea afacerii dvs. Indiferent dacă doriți să deschideți o cafenea, un magazin de suveniruri sau orice alt tip de afacere, această locație va atrage cu siguranță atenția potențialilor clienți.

În concluzie, acest spațiu comercial de vânzare în Saturn reprezintă o oportunitate deosebită pentru a vă dezvolta afacerea într-o zonă vibrantă și turistică. Cu o suprafață generoasă, mobilier complet și amplasament excelent, acesta oferă toate elementele necesare pentru succesul afacerii dvs.

Se pot lua in considerare si oferte de inchiriere pentru acesta proprietate.

Contactați-ne pentru mai multe informații și pentru a programa o vizionare!
0726 011 267
Citeste mai mult
Curent
Apa
Canalizare
Curent trifazic
Utilitati in zona
Aer conditionat
Vopsea lavabila
Faianta
Gresie
Ferestre PVC
Lampi
Spoturi
Lumina naturala
Apometre
Andreea-Bianca Zaharia
0726011267
Esti interesat de aceasta proprietate ?